Nieuws

  • Nieuwjaarsreceptie met fotowedstrijd

    In de kantine van onze...

    Lees meer...

Startlijsten van 17 en 24 april kan je hier vinden.

 

Mededeling wedstrijddag F1 en F2 (17 april 2016)

Om te zorgen dat we op schema blijven en om het overzicht op stal te bewaren, is er een wijziging in het stalreglement voor deze dag.

De stal zal beperkt toegankelijk zijn voor deelnemers en toeschouwers.

Deelnemers mogen maximaal een half uur voor het losrijden bij hun paard voor de voorbereiding op hun proef (poetsen, opzadelen, etc.).

Deelnemers mogen één persoon aanwijzen om hen te helpen/begeleiden. Deze persoon mag mee de stal in. Voor overige hulp zijn er vrijwilligers aanwezig. Aanwijzingen van instructie, organisatie en vrijwilligers moeten worden opgevolgd.

Om drukte en stress op stal te voorkomen, worden toeschouwers en deelnemers die (nog) niet aan de beurt zijn verzocht in de kantine of elders op het terrein te blijven. Voor en na de proeven en in de pauze is de stal toegankelijk.


Mededeling wedstrijddag F3 t/m F8 (24 april 2016)

Op deze dag starten wij een experiment zonder vaste losrijdtijden. Het losrijden zal continu plaatsvinden in de buitenbak, terwijl in de binnenbak de proeven gereden worden.

Deelnemers mogen maximaal een half uur voor het losrijden bij hun paard voor de voorbereiding op hun proef (opzadelen, poetsen, etc.). Een kwartier voor de proef mag men zich melden in de buitenbak voor het losrijden.

In het geval het heel slecht weer is, gaat het experiment niet door en gaan we over op het oude systeem met vaste losrijdtijden. Een noodlijst zal beschikbaar komen op de site, en deelnemers worden telefonisch verwittigd van de wijziging.

Als het experiment een succes is, zullen we dit systeem misschien aanhouden. We horen die dag ook graag van de deelnemers hoe zij het ervaren.

Agenda

 

2018

 

December

 

Maandag 24 en 31

Lessen kunnen deze dagen samengevoegd worden

 

Dinsdag 25 en woensdag 26

GEEN les

 

2019

 

Januari

 

Dinsdag 1

GEEN les

 

Woensdag 9

Uiterste inzend datum foto's

 

Zondag 13

Nieuwjaarsreceptie en uitslagen fotowedstrijd