Nieuws

  • Nieuwjaarsreceptie met fotowedstrijd

    In de kantine van onze...

    Lees meer...

ALV

Afgelopen woensdag 20 april was de algemene ledenvergadering waar het bestuur het jaar 2015 toelichtte en plannen voor wat we in 2016 willen bereiken.
Er was een mooie opkomst van leden, vrijwilligers en instructrices. De financiele stukken en een indexering van 3% op de tarieven van 2017 zijn goedgekeurd door de leden.
Voor de kascommissie hebben Peter van Dijk en Niels Bos zich opgegeven.
Voor 2016 staan 2 series proefjes op de planning, waarvan er 1 al is geweest. Daarnaast wordt er hard gewerkt aan een zomerconcours op 12 juni a.s.
De Hazelaar zal op een aantal evenementen zichtbaar aanwezig zijn: Op Koningsdag op de Peppelweg in Schiebroek bij een donateur, op het jaarlijkse buurtfeest
van de Torteltuin, we willen een stand op het CHIO bemensen en natuurlijk ons eigen jubileumfeest in september.
Eind 2015 stond het aantal leden op 212 en inmiddels is dat 218 en de lijn in stijgend. We mogen na de meivakantie 2 groepen van de Mattheusschool ontvangen
en er lopen nog contacten met andere geinteresseerden. Onze wens is om 250 leden te halen dit jaar.
Het bestuur is blij met de betrokkenheid van de aanwezige deelnemers en het vertrouwen dat gesteld is voor het komende jaar.

 

Paarden

Jullie hebben Bailey vast al wel gezien. Bailey is een haflinger die we in bruikleen hebben. Hij wordt al volop ingezet in de lessen.
Tom is bij de dierenarts geweest. Daar is geconstateerd dat vanwege een blessure niet meer op Tom gereden kan worden. Binnenkort gaan we afscheid van onze grote vriend nemen.
Hij komt in de wei bij een bevriende relatie en zal daar goed worden verzorgd.

 

Betrokken leden
De inzamelactie voor Sef is goed geslaagd. Het opgebrachte geld als bijdrage aan de operatie van Sef toont een grote betrokkenheid van onze leden met de paarden.
Sef loopt nu nog staplessen en is binnenkort meer inzetbaar. Het bestuur is hier dankbaar voor en wil
graag bij volgende acties betrokken worden via een contactpersoon die de actie coordineert.
We zoeken een goede aansluiting met de boekhouding en de verantwoording van de besteding van de middelen.

 

CHIO
Het CHIO zit er weer aan te komen. Hiervoor zoeken we leden en vrijwilligers, die een kraam willen bemensen. Het betreft 3 dagen met twee dagdelen per dag.
Als we 6 personen kunnen vinden dan is er voldoende aflossing. We delen een kraam met een ander waar we nog naar op zoek zijn samen met de organisatie.

 

Zomerconcours
Op 12 juni wordt er een Zomerconcours gehouden. De voorbereidingen zijn in volle gang. Er is helaas verder nog niets over bekend te maken.

 

Zomerkamp
Ook het Zomerkamp van 17, 18 en 19 augustus voor mindervalide ruiters is in voorbereiding.

 

Vrijwilligers
Onze aanwezigheid op verschillende evenementen zal gebruikt worden om het werven van vrijwilligers onder de aandacht te brengen. In de kantine hangt een intekenlijst voor de verschillende blokken. Ken je iemand die wilt helpen, meldt hem dan aan.
Ook is het bestuur op zoek naar een vrijwilligers coördinator.

 

Werkzaamheden
Recentelijk is de binnenbak opgehoogd en is het perron weer hersteld. En van de week is de Stichting, die over de faciliteiten gaat, akkoord gegaan met de offerte voor de vernieuwing van de hoefslagkering.
De werkzaamheden hiervoor zullen in de zomersluitingsperiode plaatsvinden.

Agenda

 

2018

 

December

 

Maandag 24 en 31

Lessen kunnen deze dagen samengevoegd worden

 

Dinsdag 25 en woensdag 26

GEEN les

 

2019

 

Januari

 

Dinsdag 1

GEEN les

 

Woensdag 9

Uiterste inzend datum foto's

 

Zondag 13

Nieuwjaarsreceptie en uitslagen fotowedstrijd