Nieuws

  • Nieuwjaarsreceptie met fotowedstrijd

    In de kantine van onze...

    Lees meer...

De lessen gaan weer starten

Hebben jullie genoten van de vakantie?
De paarden zijn van het weekend weer terug gekomen en zijn nu druk met het zomerkamp om de deelnemers en begeleiders een paar leuke dagen te bezorgen.
Zaterdag starten de lessen weer en kan iedereen weer aan de bak.

 

Jubileumfeest

Goed nieuws uit de gemeente. In het kader van een bewonersinitiatief hebben we een financiële bijdrage ontvangen van de gemeente.
Het feest komt inmiddels steeds dichterbij en de jubileumcommissie begint de druk te voelen.

 

Taarten

Voor de verkoop van taarten, waarvan de opbrengst naar De Hazelaar gaat, zoeken we taartenbakkers. Wil je voor ons een mooie taart maken en meenemen op 11 september?
Neem contact op met Moniek Meijer.
 
!! Bestel nu je Jubileumshirt !!

Tot en met 28 augustus kan je nog de jubileumkleding bestellen, daarna moet de opdracht naar de drukker om alles op tijd op het feest te kunnen leveren.

Het bestelformulier kan je hier vinden: https://drive.google.com/file/d/0B3fJcJd6qkUYbDM5b09QU1Z5VW8/view?usp=sharing

 

Vervanging hoefslagkering

De hoefslagkering is vernieuwd tijdens de vakantiesluiting. Het ziet er weer keurig uit. De hellingshoek van de wanden is aangepast, zodat ze nu rechter staan. De aansluiting met de bodem is van beton, waardoor deze langer mee zal gaan dan een houten rand.


Nieuw zand

Door de werkzaamheden aan de hoefslag was de aansluiting van de bodem niet meer optimaal en was het nodig om de bodem te egaliseren. Er is een mooie nieuwe laag overheen gelegd. Precies op tijd klaar voor het Zomerkamp. We kunnen er weer tegen aan.
 

Klussen in de vakantie

Met de hoefslagkering is ook het muurtje aangepakt en weer keurig opgemetseld. De houten stoelen en banken zijn door onze klusman Peter prachtig in de beits gezet. Ook heeft hij al het houtwerk in de kantine van een nieuwe laag verf voorzien. Het ziet er weer goed uit. Bedankt!
 
Schoonmaakdag

Afgelopen zondag is er door een aantal mensen hard gewerkt om schoonmaak - en herstelklussen binnen en buiten de manege aan te pakken. Dank daarvoor.

 

Werken als een paard - Mattheusschool

De uitkomsten van de pilot met de Mattheusschool zijn met de begunstigers besproken. Ook bij hen is de pilot in goede aarde gevallen.
Van het Trustfonds kregen we het bericht dat mede door het enthousiasme en inzet van de instructrices en vrijwilligers van De Hazelaar voor het project, we financiering krijgen om het project in schooljaar 2017/2018 en in schooljaar 2018/2019 te kunnen continueren. Een fantastisch bericht.

 

Zomerkamp

Het Zomerkamp draait inmiddels volop. De foto is van de voorbereidingsavond van de vrijwilligers. Ze zullen het er druk mee hebben en het verslag volgt de volgende keer in de nieuwsbrief.
 
Facebook

Binnenkort gaan we met Facebook aan de gang. Het is de bedoeling dat we er een bedrijfspagina van gaan maken en ook willen we met groepen gaan werken. Dit zal tegen die tijd te merken zijn aan veranderingen op de pagina en de berichten.

 

 

Agenda

 

2018

 

December

 

Maandag 24 en 31

Lessen kunnen deze dagen samengevoegd worden

 

Dinsdag 25 en woensdag 26

GEEN les

 

2019

 

Januari

 

Dinsdag 1

GEEN les

 

Woensdag 9

Uiterste inzend datum foto's

 

Zondag 13

Nieuwjaarsreceptie en uitslagen fotowedstrijd