Nieuws

  • Nieuwjaarsreceptie met fotowedstrijd

    In de kantine van onze...

    Lees meer...

Het is zover. Na ruim anderhalf jaar denken, mogelijkheden onderzoeken en het bepalen van de meest passende en haalbare variant, zijn we als manege De Hazelaar een Paardenpensioenfonds rijker!

Een fonds dat ons de financiële middelen moet gaan bieden om onze paarden van hun welverdiende rust te laten genieten als ze zijn uitgewerkt. Een fonds dat het eindelijk mogelijk maakt om zonder onverantwoord in te teren op de algemene middelen en zonder zorgen over de lange termijn, Hazelaarpaarden een op maat gesneden ‘oude dag’ aan te bieden. Het bestuur van De Hazelaar is blij dat hiermee ook deze specifieke zorg voor onze bijzondere paarden voortaan verankerd is in ons beleid.

Wat het Paardenpensioenfonds precies inhoudt, waarom het zo nodig is en hoe iedereen daaraan een bijdrage kan leveren, is te lezen in een brief die vanaf maandag 18 december 2017 op papier onder alle leden, vrijwilligers, instructrices en sponsoren wordt verspreid. Deze brief gaat samen met een machtigingsformulier waarmee men voor een zelf te bepalen bedrag (maandelijks, per kwartaal of jaarlijks) lid kan worden van het fonds. Zo ook worden voorwaarden die aan deelname gesteld zijn meegestuurd. Naast de brief zijn er ook de posters in onze kantine die alle bezoekers wijzen op de oprichting van het Paardenpensioenfonds en de manier waarop men daaraan kan deelnemen.

Maar we kunnen niet iedereen op deze wijze bereiken. Daarom is vanaf nu dezelfde informatie, inclusief de aanmeldings- en opzeggingsformulieren, te vinden op onze site. Leest u daar de brief als u die niet vanzelf ontvangt. En bepaal naar eigen draagkracht of en hoeveel u aan het fonds wilt bijdragen. Natuurlijk zijn we ook blij met eenmalige giften aan het Paardenpensioenfonds! In ieder geval hopen we dat u dit initiatief bekend zult maken in uw eigen kring. Want bij ons Paardenpensioenfonds is iedereen welkom! Ook degenen die ons op afstand willen steunen, mensen die in het algemeen de gehandicapte sport en de paardensport een warm hart toedragen of mensen waarvoor dierenwelzijn een hoge prioriteit heeft. In de brief staat precies hoe u zich kan aanmelden en hoe u een eenmalige schenking kan doen. En wie u kan benaderen met eventuele vragen.

Vanaf begin volgend jaar wordt u op de site en via Facebook op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen binnen het fonds. Er zal verslag worden gedaan van de paarden die met pensioen gaan en van hun leven op de pensioenstal waar ze terecht zijn gekomen. Bezoekmogelijkheden aan onze pensioenpaarden zullen ook daar worden vermeld.

Voor nu hopen wij dat velen dit initiatief met enthousiasme gaan ondersteunen!

Het bestuur van Rijvereniging De Hazelaar

 

Brief Paardenpensioenfonds

SEPA machtiging Paardenpensioenfonds

Paardenpensioenfonds opzegformulier

 

Agenda

 

2018

 

December

 

Maandag 24 en 31

Lessen kunnen deze dagen samengevoegd worden

 

Dinsdag 25 en woensdag 26

GEEN les

 

2019

 

Januari

 

Dinsdag 1

GEEN les

 

Woensdag 9

Uiterste inzend datum foto's

 

Zondag 13

Nieuwjaarsreceptie en uitslagen fotowedstrijd