Nieuws

  • Nieuwjaarsreceptie met fotowedstrijd

    In de kantine van onze...

    Lees meer...

Vanwege een evenement bij onze buren, HockeyClub Rotterdam, is tijdens het aankomende paasweekend (30 maart – 2 april) de Hazelaarweg slecht bereikbaar.

HC Rotterdam is gastheer voor de Euro Hockey League (EHL). De EHL is de equivalent van de Champions League in het voetbal, waarbij de beste teams uit Europa strijden om de titel. Tijdens het Paasweekend spelen 16 teams uit acht landen de achtste- en de kwartfinales. Dit weekend wordt de capaciteit van het stadion uitgebreid naar 6.000 bezoekers per dag.
 
Voor dit evenement is een vergunning aangevraagd en het evenemententerrein is uitgebreid tot de Hazelaarweg. Hierover is uitgebreid contact met de wijkagent en brandweer. In basis hebben dit weekend alleen bezoekers met een parkeerkaart toegang tot de Hazelaarweg en dit wordt gecontroleerd door professionele verkeersregelaars op de Ankie Verbeek-Ohrlaan.

Het spreekt voor zich dat je op de fiets of brommer/scooter het minst last hebt van vertragingen. We raden dan ook iedereen aan om zoveel mogelijk hiervan gebruik te maken.

 

Als je met de auto komt gebruik dan de parkeerkaart die je hier kunt downloaden en thuis af kan drukken.

Leg deze duidelijk zichtbaar achter de voorruit, zodat de verkeersregelaars je door kunnen laten.

 

Agenda

 

2018

 

December

 

Maandag 24 en 31

Lessen kunnen deze dagen samengevoegd worden

 

Dinsdag 25 en woensdag 26

GEEN les

 

2019

 

Januari

 

Dinsdag 1

GEEN les

 

Woensdag 9

Uiterste inzend datum foto's

 

Zondag 13

Nieuwjaarsreceptie en uitslagen fotowedstrijd