Nieuws

  • Nieuwjaarsreceptie met fotowedstrijd

    In de kantine van onze...

    Lees meer...

In de kantine van onze manege hangt ‘ie al, de aankondiging van onze nieuwjaarsreceptie, die langzamerhand een goede traditie aan het worden is en die dit jaar wel heel bijzonder wordt..

 

Op zondag 13 januari a.s. is iedereen die zich betrokken voelt bij De Hazelaar van harte welkom om gezamenlijk 2019 in te luiden. En elkaar en onze vereniging al het goede toe te wensen voor weer een nieuw jaar van ons bijzondere werk. Natuurlijk staan er tussen 14.00 uur en 16.00 uur weer diverse drankjes en hapjes klaar. En zal er door de voorzitster worden teruggeblikt op 2018 en vooruit worden gekeken naar uitdagingen die in het verschiet liggen.

 

Maar... dit jaar is er ook een activiteit, een wedstrijd gekoppeld aan onze nieuwjaarsreceptie. We gaan op zoek naar het mooiste, ontroerendste of leukste beeld van De Hazelaar. En roepen daarom onze ruiters en vrijwilligers op om een foto te maken van iets, iemand of een situatie die typisch is voor De Hazelaar. Een kenmerkend beeld van wat wij doen en hoe we dat doen. Laat je fantasie spreken en ga op zoek naar datgene waarvan jij vindt dat het De Hazelaar uniek maakt. 

 

Iedereen kan meedoen! In de beoordeling van de inzendingen houden we alleen rekening met de leeftijd van de fotograaf. Er zijn drie categorieën: kids tot 12 jaar, jongeren van 12 t/m 16 jaar en volwassenen vanaf 17 jaar. In alledrie de categorieën zal een winnende foto worden gekozen door een onafhankelijke jury waarin ook een fotograaf zitting heeft.

 

Stuur je digitale foto (kleur of zwart-wit) met een mooie titel uiterlijk 9 januari 2019 op naar: foto@manegedehazelaar met de volgende gegevens:
  - Titel van de foto
  - Je volledige voornaam en achternaam
  - Je leeftijd


Als je personen op de foto hebt staan die je inlevert, denk er dan ook goed aan dat je toestemming vraagt aan de personen voor het gebruik van do foto door de Rijvereniging in haar publicaties.
 
"Bij het inzenden van de foto geef je het bestuur van de Rijvereniging de rechten om de foto te gebruiken voor publicaties en dat je toestemming hebt van de personen die zijn vastgelegd. Het bestuur is niet aansprakelijk voor het verkijgen van de juiste toestemming .”

 

Op de nieuwjaarsreceptie zullen de drie winnende foto’s met hun fotografen bekend worden gemaakt. De foto’s zullen ook in de nieuwsbrief en op de website worden geplaatst. De winnende fotografen worden verrast met.... (dat blijft nog even een verrassing!). En we denken over een expositie van alle inzendingen, mits we daarvoor geen grotere kantine moeten bouwen.

Agenda

 

2018

 

December

 

Maandag 24 en 31

Lessen kunnen deze dagen samengevoegd worden

 

Dinsdag 25 en woensdag 26

GEEN les

 

2019

 

Januari

 

Dinsdag 1

GEEN les

 

Woensdag 9

Uiterste inzend datum foto's

 

Zondag 13

Nieuwjaarsreceptie en uitslagen fotowedstrijd