Manege

Hazelaarweg 25
Rotterdam-Schiebroek
Tel (010) 418 15 60

Let op: startnummer 121

 

De Rabobank sponsort jou als je meefietst!

Op zondag 20 september vindt de jaarlijkse Rabobank Sponsorfietstocht plaats.

Zoals je weet kunnen we met deze gezellige fietstocht geld verdienen voor onze verenigingskas.

Steun onze vereniging en fiets ook mee!

 

Stempelkaart en routebeschrijving
Uw vereniging start bij Tennisvereniging ATV, Berkel en Rodenrijs. Uw vertrektijd is tussen 10.00 - 10.30. Deelnemers aan de wielrenroute kunnen starten tussen 10.00 – 11.00 uur. Elke deelnemer ontvangt bij de start een stempelkaart en een routebeschrijving. Iedere deelnemer haalt persoonlijk de stempelkaart op bij de start en laat deze ook persoonlijk bij de stempelpost afstempelen. Elke volledig ingevulde stempelkaart die voor 16.00 uur op zondag 20 september is ingeleverd, geeft recht op een vergoeding voor uw club. Houd de website in de gaten.

 

Startnummer
Uw vereniging heeft startnummer 121. Geef dit startnummer door aan uw leden. Dit startnummer vullen de deelnemers in op de stempelkaart. Bij alle stempelposten zijn lijsten met startnummers aanwezig voor het geval u uw nummer niet meer weet.

 

“Ontdek de Kleihoogt”
Als coöperatieve Rabobank staan wij middenin de samenleving. Daarom willen wij u tijdens de Rabobank Sponsorfietstocht laten kennismaken met De Kleihoogt. De Kleihoogt is een authentiek stukje Berkel en Rodenrijs waar ondernemende eigentijdse bedrijven en particulieren aan gevestigd zijn. Een unieke combinatie, die ze graag delen. Op zondag 20 september kan iedereen, jong en oud, die nieuwsgierig is op ontdekkingsreis over de Kleihoogt. De route van 30 km van De Viergang naar ATV Berkenrode en de route van 60 km gaan over de Kleihoogt. Stap even af en ontdek de Kleihoogt. Kijk op www.kleihoogt.nl voor meer informatie.

 

De Sponsorfietstocht is een initiatief van Rabobank Zuid-Holland Midden, die het lokale verenigingsleven een warm hart toedraagt. Mensen samenbrengen, iets in beweging zetten en tegelijk het lokale verenigingsleven financieel ondersteunen.

Meefietsen = geld verdienen!
Voor iedereen die namens onze vereniging meefietst, stort de Rabobank € 10,00 (voor de route van 30 km) of € 20,00 (voor de route van 60 km en de wielerroute) in onze clubkas. Van dat geld kunnen we leuke dingen doen voor onze leden. Bovendien is het elk jaar weer een gezellige en sportieve dag.

Mobiliseer de hele familie
We willen natuurlijk met zoveel mogelijk mensen meedoen. Hoe kun je daarbij helpen? In de eerste plaats door zelf mee te fietsen. En in de tweede plaats door anderen te mobiliseren: vrienden en vriendinnen, ouders, kinderen, buren, opa’s en oma’s. Iedereen die namens onze vereniging deelneemt levert geld op, dus hoe meer zielen hoe meer vreugd.

Aanmelden

 

Het fijnst vinden we het als je je snel aanmeldt. Vermeld ook met hoeveel personen je deelneemt. Op de Hazelaar hangt op het bord in de kantine een intekenlijst waarop je je kunt aanmelden. Aanmelden kan tot uiterlijk 16

september.

 

Fietsen door de natuur
De Rabobank Sponsorfietstocht voert u langs de mooiste plekken in en rond Delft, Lansingerland, Midden-Delfland en Pijnacker-Nootdorp. En natuurlijk ook langs gezellige terrassen waar u even kunt rusten. U kunt zelf de lengte van de route kiezen. Voor 2015 worden weer nieuwe routes uitgezet door Toerclub Pijnacker. De routes zijn 30 km en 60 km lang. Daarnaast zal er speciaal voor wielrenners een aparte route uitgezet worden, deze is ca. 85 km lang. Toerclub Pijnacker zorgt er ook voor dat alle routes met pijlen op de grond worden aangegeven. Zo weet u zeker dat u de juiste route rijdt.

 

Startplaats
Je kunt individueel deelnemen en starten vanuit een van de volgende lokaties:

 

ATV Berkenrode
Sportpark Het Hoge Land
Het Hoge Land 1
2652 EA Berkel en Rodenrijs

 

Sportcentrum De Viergang
Sportlaan 1b
2641 AZ Pijnacker

 

Hockeyclub Ring Pass Delft
Westblok 1
2614 VE Delft

 

Het idee is om ook met een (verklede) groep vanuit de Hazelaar te starten. We zullen dan gezamenlijk naar de startplaats in Berkel en Rodenrijs fietsen. Daar aansluiten kan natuurlijk ook. De tijden geven we later door.

Meer informatie

 

Op de website van de Rabobank Sponsorfietstocht vind je meer informatie. De website is te bereiken via www.rabobank.nl/zuidhollandmidden.
Ben je actief op Twitter? Volg @RaboZHMidden, dan ontvang je al het nieuws over de Rabobank Sponsorfietstocht.

 

Agenda

 

2018

 

December

 

Maandag 24 en 31

Lessen kunnen deze dagen samengevoegd worden

 

Dinsdag 25 en woensdag 26

GEEN les

 

2019

 

Januari

 

Dinsdag 1

GEEN les

 

Woensdag 9

Uiterste inzend datum foto's

 

Zondag 13

Nieuwjaarsreceptie en uitslagen fotowedstrijd