Manege

Hazelaarweg 25
Rotterdam-Schiebroek
Tel (010) 418 15 60

Behendigheidsproefje deelnemerslijst

 

Als feestelijke afsluiting van het jaar is er op 14 december weer de Behendigheidsproef. Iedere zelfstandig rijdende valide ruiter van elke leeftijd kan zich hier gratis voor inschrijven.

 

Het zal net als voorgaande jaren weer draaien om een parcours van strobalen, balkjes en kerstbomen waar de deelnemers zich zo snel mogelijk en met zo min mogelijk fouten doorheen moeten worstelen.

 

Deelnemers worden in overleg met de instructie ingedeeld in verschillende categorieën, zoals de ‘Draf’-categorie (wat jongere en/of beginnende ruiters), de ‘Galop’-categorie (wat meer ervaren ruiters) en de ‘Galop Plus’-categorie (voor de echte waaghalzen). Bij voldoende animo (drie ruiters of meer) zal er ook een Volwassenencategorie zijn.
 
LET OP: Omdat het parcours ieder jaar anders is, is het niet mogelijk om van tevoren een tijdsindeling te maken. Om alles toch zo vlot mogelijk te laten verlopen is het belangrijk dat  ALLE deelnemers om 14.00 uur aanwezig zijn. Op dit tijdstip zal er ook uitleg gegeven worden over het parcours.

Agenda

 

2018

 

December

 

Maandag 24 en 31

Lessen kunnen deze dagen samengevoegd worden

 

Dinsdag 25 en woensdag 26

GEEN les

 

2019

 

Januari

 

Dinsdag 1

GEEN les

 

Woensdag 9

Uiterste inzend datum foto's

 

Zondag 13

Nieuwjaarsreceptie en uitslagen fotowedstrijd